Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

AIK-talang missnöjd - på väg bort

AIK:s U21-landslagsspelare Pierre Bengtsson kan komma att lämna klubben redan under sommaren - missnöjd med sin tillvaro i klubben.

- Min situation i AIK har inte varit bra i år, säger han till Aftonbladet.

Pierre Bengtsson har hela tiden setts som ett löfte men som inte riktigt blommat ut. En hårt arbetande spelare men som haft problem både offensivt och defensivt.
Den här säsongen har han bara fått spela tre matcher från start och har för det mesta varit inhoppare.

Trots det saknas inte intresse kring mittfältaren, som också spelat en hel del i försvaret.
- Det är någon klubb i Holland och någon i Tyskland, plus någon bra allsvensk klubb som har visat intresse, säger agenten Per Jonsson till tidningen.

Bengtsson gör ingen hemlighet av att han är missnöjd med tillvaron i AIK.
- Jag vill fortsätta utvecklas och känner att jag måste få spela mer än jag har gjort i år, framförallt måste jag få spela från start flera matcher i rad och helst på samma position.

Att gå till en annan klubb i allsvenskan lockar honom inte så jättemycket, nej det är snarare en flytt utomlands som är mest attraktivt.
- Jag kanske hellre flyttar utomlands, det är egentligen inte så många andra klubbar i Sverige som jag vill gå till. Men då måste det kännas rätt, jag tar inte första bästa. Det kanske bli så att jag stannar i AIK resten av säsongen, det är inte så att jag vantrivs här.

Publicerad 2009-07-15 kl 09:35
Annons
Annons
Annons