Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

”AIK tar en stor risk med Dulee”

Allsvenskan

AIK:s före detta värvningsansvarige Stefan Söderberg är osäker på om AIK gjort rätt när det tagit tillbaka Dulee Johnson.

På söndagen presenterade AIK sin värvning av Dulee Johnson som lämnade klubben för israeliska Maccabi Tel Aviv så sent som förra sommaren.

AIK:s före detta värvningsansvarige Stefan Söderberg är dock tveksam till om beslutet at ta tillbaka Johnson är klokt. Även om han tror att det rent spelmässigt kan bli lyckat.
- Utanför linjerna tror jag att det kommer att bli mycket besvärligt, det här är en stor risk, säger Söderberg till Sportexpressen.

AIK:s sportchef Björn Wesström är dock mer optimistik.
- Det finns säkert de som tror att det här kommer att gå åt helvete, men totalt sett tror vi att det här kommer att bli bra för AIK, säger han.

ANNONS

Enligt Sportexpressen har dock AIK skrivit in en ”strulklausul” i avtalet med Johnsons som stipulerar att han måste sköta sig vid sidan om planen, annars kan kontraktet rivas.

Publicerad 2009-06-15 kl 14:56
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto