Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

AIK uppges visa intresse för ÖSK-back – Kjäll: ”Har funnits intresseförfrågningar"

Allsvenskan

AIK visar intresse för Örebro SK:s Kevin Wright, enligt NA.
Det är nyheter för ÖSK:s manager Axel Kjäll.
- Det har funnits enklare intresseförfrågningar om Kevin, säger han till tidningen.

Foto: Bildbyrån

Kevin Wright, 24, spelade förra året i Örebro Sök och stod för två mål och fyra assist på 26 matcher för klubben från vänsterkanten. Nu uppger NA att AIK har visat intresse för engelsmannen, något som visserligen är nyheter för Axel Kjäll men något som samtidigt inte förvånar honom.

- Det är nya uppgifter för mig. Jag förstår att det finns intresse för honom och det har funnits intresseförfrågningar under hösten som inte har varit skarpa. Jag tycker att han gör en jättebra säsong där han visar att han tog klivet från superettan till allsvenskan på ett bra sätt. Han är i en spännande ålder och har spännande egenskaper, säger ÖSK-managern till tidningen.

Annons

AIK har inför den här säsongen värvat kenyanska vänsterbacken Erick Otieno och sedan tidigare finns både Rasmus Lindqvist och Heradi Rashidi i truppen som båda använts på vänsterkanten i AIK. Däremot har Anton Saletrós återvänt från sitt lån, vilket enligt NA gör att AIK vill ersätta med Wright. ÖSK ska ha satt en prislapp på ett par miljoner kronor.

- Det är svårt för mig att kommentera om det finns ett konkret intresse från andra klubbar. Men jag kan säga att det har funnits enklare intresseförfrågningar om hur det ser ut för Kevin inför nästa år under den här perioden, säger Axel Kjäll.

Kevin Wright själv är inte medveten om uppgifterna.

"För att vara ärlig vet jag ingenting om det", skriver han till Fotbollskanalen.

Wright kom till svensk fotboll och Degerfors sommaren 2017 och tog efter bara ett och ett halvt år steget upp till allsvenskan med en flytt till Örebro. Den tidigare Chelseatalangen har även spelat i Carlisle United och norska Fredrikstad.

Annons
Publicerad 2020-01-10 kl 09:10

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto