POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

AIK värvar costarican från Norge

Celso Borges är klar för AIK. Solnalaget värvar honom från norska Fredrikstad

23-årige Borges har gjort succé i Fredrikstad och när hans kontrakt gick ut i Norge så blev han högintressant för flera allsvenska klubbar. Men nu är det alltså klart att det är AIK som säkrat den offensive mittfältarens underskrift på ett kontrakt.

Celsco Borges som kom 2009 till Fredrikstad från Deportivo Saprissa i Costa Rica – och han har i Norge fått ta över kaptensbindeln och gjort 29 mål på 71 matcher.
- Celso har egenskaper och en personlighet som vi tror kan bidra med både poäng och professionalitet från en internationellt erfaren spelare. Han är anpassad för nordiska förhållanden efter åren i Fredrikstad samt talar flytande engelska vilket kommer att bidra till en snabb anpassning till AIK, säger AIK:s sportchef Jens T Andersson till klubbens hemsida.

Borges har gjort 35 landskamper för Costa Rica och har gjort åtta landslagsmål.
- Under scoutingarbetet har vi kommit fram till att de egenskaper Celso besitter är något som kommer att bidra både till att AIK kan hota motståndarna oftare och mer varierat samt att han har den goda egenskapen att göra sina medspelare totalt sett bättre, säger scoutingchef Björn Wesström till aikfotboll.se

Publicerad 2012-01-01 kl 17:46
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå