Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ALLSVENSKAN/AIK

AIK om Bangura: "Nu kör vi, eller så kör vi inte"

Foto: Scanpix

Mohamed Bangura

Mohamed Bangura befann sig på provspel i två veckor. AIK har ännu inte fattat något beslut angående spelaren, men kommer bestämma sig innan spelartruppen kommer tillbaka i januari.
– Något mer provspel är inte aktuellt. Nu kör vi eller så kör vi inte, säger sportchefen Björn Weström till fotbollskanalen.

Banguras vara eller icke vara har varit den stora frågan efter att han i AIK:s sista träningsmatch för året gjort comeback i den svartgula tröjan. Nu är spelartruppen på semester och än har AIK inte tagit något beslut kring spelaren.
– Vi sa väl så här att när vi tog in honom i AIK på provspel skulle vi göra ett bredare jobb än att bedöma hans fotbollsegenskaper. Det jobbet har vi gjort, både medicinskt och genom samtal. Sen är det uppe till oss och Mohammed att hitta former för en framtid om det är de vi kommer fram till, vilket vi inte gjort än, säger Björn Weström till Fotbollskanalen.
– När man har en möjlighet under en längre period, som två veckor ändå får ses vara. Då finns ju tid för samtal och läkarundersökningar och göra jobbet grundligare än vad man annars har möjlighet till. Den möjligheten har vi tagit vara på.

Mohamed Bangura är kontraktslös efter att hans kontrakt med Istanbul BFK löpt ut

Publicerad 2014-12-01 kl 17:15

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER