AIK utklassat - åkte på dubbla utvisningar

AIK

AIK inledde Copa del Sol på den spanska solkusten med en praktsmäll. Norska Molde spelade ut svenskarna och vann med 4-1. Dessutom åkte man på två utvisningar varav den ena var minst sagt märkligt.

AIK hade stora problem med norska Molde när Copa del Sol inleddes i Spanien. Den första halvleken avslutades med att Joona Toivio, med förflutet i AIK:s rivaler Djurgården, drog in en frispark som innebar 2-0.
AIK hade en okej inledning på matchen men mer än en chans, ett friläge för Nabil Bahoui, hade man inte.
I den andra halvleken hann Molde sätta 3-0 innan Niklas Backman nickade in en reducering efter hörna.

Det stod då 3-1, inget gick AIK:s väg, och det skulle bli ännu värre. Först visades Robin Quaison ut efter att ha fått sitt andra gula kort i en märklig situation där de flesta på planen nog förväntade sig en AIK-fripark för en hög spark från Moldespelaren, men där domaren istället visade Quaison ett guld kort till AIK:arnas stora förvåning. Strax efter fick även Celso Borges en andra varning och med bara åtta utespelare kunde inte AIK stå emot utan Molde kunde sätta även 4-1.

Publicerad 2014-01-27 kl 17:48