Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN/AIK

Alm om Blåvitt-matchen: "Vi tar det timme för timme"

Foto: Scanpix

På måndag är det tänkt att AIK ska spela mot IFK Göteborg. Och från AIK-håll vill man gärna hålla fast vid sina rutiner.

- Vi vet vilken planering som ligger, säger Alm.

Sorgen var stor då ledande representanter från AIK idag höll presskonferens efter målvakten Ivan Turinas plötsliga död natten till idag.

- Vi har stor sorg och alla tankar går till Ivans familj.

Efter sorgearbetet kommer den sportsliga vardagen åter och för AIK:s del väntar match mot IFK Göteborg på måndag. En match som det i dagsläget är oklart om den kommer att spelas som planerat.

Från förbundets sida berättade man tidigare idag att det som gäller är att AIK måste lämna in en skriftlig framställan till förbundet – gör man det är det högst troligt att matchen flyttas.

Men från AIK-lägret lät det inte som att man i nuläget ville flytta matchen. Både sportchefen Björn Wesström och Andreas Alm talade om vikten av att hålla fast vid sina rutiner.

- Den planen som finns vad gäller träning och matcher har inte förändrats – än så länge, sa Björn Wesström på presskonferensen.

- Det är träning imorgon förmiddag. Jag tror att det vi som vi gjort varje dag, tillsammans med Ivan, också är ett sätt att gå vidare och ta sig framåt.

Tränare Andreas Alm:

- Vi vet vilken planering som ligger. Vi tar det timme för timme och jag vill också prata med spelarna. Men jag vet att det ligger en match planerad på måndag.

Publicerad 2013-05-02 kl 14:51
Annons
Annons
Annons