Ny förlust för AIK - plockade noll poäng i La Manga

AIK

AIK fortsätter att förlora under sitt träningsläger i La Manga.

På söndagen blev det 0-1 mot FC Astra.

Under den gångna veckan har AIK fått stryk med 4-1 och 5-2 mot Molde respektive Rosenborg, men den här gången blev matchbilden tätare. Det dröjde fram till sista kvarten innan FC Astra satte matchens enda mål till 1-0. Det var Papp Paul i det rumänska laget som kom högst på en frispark och nickade in bollen.

AIK då? Eero Markkanen var närmast att hitta målet i första halvlek efter att ha vänt bort sin motspelare och kommit fri med målvakten Danut Coman. Denne lyckades dock rädda tack vare en fin fotparad.

Efter paus höll ett fint kombinationsspel mellan Nabil Bahoui och Robin Quaison på att resultera för AIK, men inhoppande målvakten Lung Silviu svarade för en strålande enhandsräddning.

Noterbart är att mittbacken Per Karlsson gjorde säsongsdebut när han ersatte Nicklas Backman med halvtimmen kvar att spela.

Publicerad 2014-02-02 kl 18:30