Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN/AIK

Stort intresse för Robert Åhman Persson - AIK nobbade norska lag

Foto: Scanpix.

Robert Åhman Persson är på jakt efter ny klubb.

Robert Åhman Persson har lämnat AIK.
I somras jagades han av Ålesund och Hönefoss – och nu visar flera andra klubbar intresse.
- Det finns ett stort intresse för ”Robban”, säger Per Jonsson.

Robert Åhman Persson, 26, lämnar AIK efter fyra säsonger. Tiden i klubben var upp och ner - 2011 var han en av lagets bästa spelare, men de två senaste åren har det oftast blivit bänken. I somras ville Ålesund och Hönefoss värva ”RÅP”, men AIK sa nej. Nu står det klart att mittfältaren lämnar klubben och i dagsläget är det oklart vilket nästa steg blir.


- Det är en hel del klubbar som har visat intresse och frågat om han kan tänka sig att spela för deras lag. Vi får se vad det blir, i dagsläget vet jag inte riktigt vart det lutar men det kommer att bli något bra. Det viktigaste är att allt känns rätt för ”Robban”, säger agenten Per Jonsson till fotbollskanalen.se.

Robert Åhman Persson gick till Viborg 2007 och spelade i den danska högstaligan i en säsong innan han sommaren 2008 skrev på för Malmö FF. Samma säsong tog MFF guld och mittfältaren var kvar till sommaren 2010 innan han återvände till AIK. Enligt fotbolldirekt är Örebro en av flera klubbar som visat intresse för ”RÅP”, och enligt uppgift till fotbollskanalen.se var norska Ålesund och Hönefoss heta alternativ i somras.

- Ja, Ålesund och Hönefoss ville värva ”Robban”. Ålesund ligger fyra i den norska ligan så det är ju ett väldigt bra lag. Men det var då och så får vi se vad som händer nu, säger Per Jonsson.

Publicerad 2013-11-08 kl 12:51
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons