Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN/AIK

TV: Bahoui: ”Det är solklar straff, men vi borde haft två”

Foto: TV4

Nästa

Avbryt
Försök igen

Nabil Bahoui orsakade straffen som gav Hammarby en väg in i derbyt.
Efter matchen var han besviken och menade att även AIK borde fått två straffar
- Domaren kunde ha haft mer känsla, säger han till Fotbollskanalen.

AIK började strålande i Stockholmsderbyt mot Hammarby på Friends Arena. Nabil Bahoui tog sig starkt runt på kanten och hittade Henok Goitom med ett vackert inlägg som gav 1-0 till hemmalaget.

Men Bahoui var också huvudperson i situationen som gav Bajen 1-1 kort därpå. Kennedy Bakircioglu knorrade en hörna i ribban. På returen var Bahoui högt uppe med handen på bollen och domaren blåste straff.

- Bollen går i ribban och jag  har en spelare bakom mig så jag går upp i duell för att nicka ut. Men jag tappar balansen, får en liten putt. Domaren kunde ha blåst frispark för mig, men det är en solklar straff eftersom den touchar min hand. Men jag var ur balans i luften,

Även om Bahoui medger att straffen som dömdes emot AIK var odiskutabel så var landslagsmannen kritisk till domaren.

- Om man vänder på det så skulle vi också haft två straffar. Så jag tycker att domaren kunde ha haft lite mer känsla. Men jag vill inte lägga skulden på honom, jag är mer besviken på vår egen insats, säger Bahoui.

 Johan Persson tog bollen med handen i en liknande situation som din, känns det extra frustrerande att inte få straff med tanke på det?
- Ja, självklart självklart. Men som jag sa, jag vill inte lägga skulden på honom. Även om det är straff två gånger för oss, sen spelmässigt tycker jag att vi ska köra över dom. Vi ska rulla boll mer än vad vi gör. Vi slår långbollar som vi inte gjort i matcherna innan, jag vet inte varför 

Vad betyder en sån här derbyförlust inför allsvenskan?
- Det är sämsta möjliga start. Vi har haft det nu tre år i rad, dåliga starter. Det gäller att gå hem och komma igen i morgon och se vad vi har gjort fel. Och sen få en bra start i allsvenska premiären, mer kan vi inte göra. Vi har förlorat och det är katastrofalt och fansen är säkert besvikna och det är fullt förståeligt.

Publicerad 2015-03-07 kl 18:02
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons