Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

TV: Black Army skickade smörgåstårta till supporterpolis

AIK

Den snart pensionerade supporterpolisen Björn Orresten fick under fredagen en riktig överraskning, Black Army hade skickat en smörgåstårta för att visa sin uppskattning.
- Han är jätteduktig. Jäkligt hjälpsam och bemötande, säger Black Armys ordförande Victor Capel.

Supporterpolisen Björn Orresten går snart i pension. Han har arbetat på mängder av allsvenska matcher på Strömvallen och gjort sig populär bland de resande bortasupportrarna. För att visa sin uppskattning för Orrestens arbete skickade AIK:s supporterklubb Black Army en smörgåstårta till polisstationen i Gävle.

Med tårtan kom också ett kort undertecknat Black Army. ”Tack för alla fina år. Du är ett föredöme för din yrkeskår. Må din pension bli lång och lycklig” stod det på kortet.
- Fantastiskt, fantastiskt, sa en rörd Orresten till TV4 Gävle.

För Black Army var det självklart att skicka en gåva till Björn i samband med hans pension. När förslaget kom upp till styrelsen nappade alla direkt.

ANNONS
- Det var självklart, vi gillar honom. Han och hans kollegor får verkligen grejer att flyta. Han förväntar sig inga problem och går in med den attityden, och då blir det aldrig några problem, säger Victor Capel till fotbollskanalen.se

Varför blev det just en smörgåstårta?
- Äh fan, det är ju gott ju!

Publicerad 2014-04-04 kl 16:29

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto