Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ALLSVENSKAN

Ajdarevic öppen för förlängning med ÖSK: "Vill vara kvar om det satsas"

Foto: SCANPIX

Nästa

Avbryt
Försök igen

Astrit Ajdarevic sitter på ett utgående kontrakt.
27-åringen är öppen för att stanna kvar i Örebro.
- Jag har alltid sagt att om jag ska lämna, då ska det vara för någonting som är mycket bättre än det jag har just nu, säger Ajdarevic till Nerikes Allehanda.

Astrit Ajdarevic kom till Örebro sommaren 2015, och har sedan dess varit en nyckelspelare. Efter säsongen går kontraktet ut, men Ajdarevic själv menar att han vill stanna i ÖSK.

- Ja, jag vill vara kvar. Om det satsas. Om jag får ett bra kontrakt. Jag är inte 18 år, jag fyller 27 nästa år. Jag vill vinna någonting. Och jag har en bra dialog med coach (Axén), med Simon (Åström, vd) och Sköldmark (Magnus, sportchef) och Axel (Kjäll, assisterande tränare) och alla i klubben. De vet vad jag vill och jag vet vad de vill. Vi måste få en bredare trupp, mer kvalitet. Vi kan inte låtsas som att vi är ett topplag när vi inte är det. Om man tar in spelare som är kvalitet, då kan man prata om topplaceringar, säger han till Nerikes Allehanda, och fortsätter:

- Sedan får vi se. Jag har alltid sagt att om jag ska lämna, då ska det vara för någonting som är mycket bättre än det jag har just nu. Sverige eller utomlands, jag ska vara helt ärlig och säga att jag har ingen aning. Jag tar allt som det kommer, och hoppas att få klart allt till slutet av november.

Ajdarevic är öppen för att fortsätta i ÖSK.

- Om folk tror att jag inte trivs här, det får stå för dem. Alla omkring mig här vet hur det är, vad jag tycker om ÖSK och om mina vänner här i Örebro. Det är det viktigaste. Sedan får folk utifrån tycka och tro vad de vill, säger han.

- Jag har inte lagt ned tid och själ på att ÖSK ska synas och höras mer i det här landet för inte. Och inte nog med det, jag kommer att göra mer grejer för den här klubben. Om det blir som spelare eller som sportchef, det vet jag inte, men på något sätt kommer jag att vinna SM-guld med den här klubben.

Under sina två sejourer (den första 2010) i ÖSK har Ajdarevic gjort elva mål och 16 assist på 46 matcher. Han har även representerat Helsingborg och IFK Norrköping i allsvenskan.

Se Ajdarevic mål mot IFK Göteborg i september i spelaren ovan.

Publicerad 2016-11-05 kl 19:58

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER