Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ALLSVENSKAN

Ålesund in i jakten på Hasani – på plats i går

Sheptim Hasani har utgående kontrakt med IFK Norrköping och anfallaren är hett byte i Norge. Ålesund är nu nästa klubb från vårt västra grannland att jaga Peking-stjärnan.

Shpetim Hasani fortsätter att locka klubbar i Norge – nyligen stod det klart att Fredrikstad jagar Peking-anfallaren. Och nu anmäler sig fler Tippeliga-intressenter. Enligt uppgifter till FotbollDirekt.se var Ålesund på plats i går på Nya Parken för att spana in Hasani mot IFK Göteborg.

Och Ålesunds intresse för Hasani ser allt mer seriöst ut sett i ljuset av att Tippeligaklubben har som första prioritet att värva en anfallare – det är det klubbens transferbudget går till i sommarfönstret och man vill komma till skott snabbt.
En Bosmanspelare prioriteras av klubbledningen med förre norske VM-hjälten Kjetil Rekdal i spetsen. Ålesund är just nu tia i Tippeligan och kvar i Europa League, där man kvalar mot fjolårets CL-succé APOEL från Cypern.

Shpetim Hasanis kontrakt med Norrköping är på utgående och än så länge finns inga konkreta förhandlingar om något nytt.

- Jag varken kan eller vill kommentera något just nu. Vi får se hur det blir, sade Hasani till FotbollDirekt.se i förra veckan.

- Dels vill jag ha fokus på spelet när vi är mitt uppe i säsong, sedan vill jag inte utesluta någonting.

Publicerad 2012-08-07 kl 16:42