Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Ålesund in i jakten på Hasani – på plats i går

Sheptim Hasani har utgående kontrakt med IFK Norrköping och anfallaren är hett byte i Norge. Ålesund är nu nästa klubb från vårt västra grannland att jaga Peking-stjärnan.

Shpetim Hasani fortsätter att locka klubbar i Norge – nyligen stod det klart att Fredrikstad jagar Peking-anfallaren. Och nu anmäler sig fler Tippeliga-intressenter. Enligt uppgifter till FotbollDirekt.se var Ålesund på plats i går på Nya Parken för att spana in Hasani mot IFK Göteborg.

Och Ålesunds intresse för Hasani ser allt mer seriöst ut sett i ljuset av att Tippeligaklubben har som första prioritet att värva en anfallare – det är det klubbens transferbudget går till i sommarfönstret och man vill komma till skott snabbt.
En Bosmanspelare prioriteras av klubbledningen med förre norske VM-hjälten Kjetil Rekdal i spetsen. Ålesund är just nu tia i Tippeligan och kvar i Europa League, där man kvalar mot fjolårets CL-succé APOEL från Cypern.

Shpetim Hasanis kontrakt med Norrköping är på utgående och än så länge finns inga konkreta förhandlingar om något nytt.

- Jag varken kan eller vill kommentera något just nu. Vi får se hur det blir, sade Hasani till FotbollDirekt.se i förra veckan.

- Dels vill jag ha fokus på spelet när vi är mitt uppe i säsong, sedan vill jag inte utesluta någonting.

Publicerad 2012-08-07 kl 16:42
Annons
Annons
Annons