Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Alm om matchhjälten: ”Fått vila upp sig i Värmlands skogar”

Toppen mot botten. Då klev en Värmlands-utvilad Karikari fram och satte press på Elfsborg i toppen.
– Till slut så gör vi mål och härligt att det är Kwame som har hämtat kraft i värmländska skogar, säger AIK:s tränare Andreas Alm.

Gais ville ta ett kliv närmare säker mark, AIK i sin tur ville haka på Elfsborg i toppen. Och stockholmarna skulle dra det längsta strået i en tillknäppt match där första halvlek bara innehöll en riktigt öppen chans. Viktor Lundberg volleysköt över öppet mål från straffpunkten.
– Det är segt som fan. Jag ned på bröstet och skjuter över. Den ska bara sitta, det är oroligt dåligt, säger Lundberg till Canal Plus.

Men Lundberg och kompani fick jubla ändå då Karikari nådde högst på ett inlägg och nickade in matchens enda mål till 1-0 med bara tio minuter kvar att spela.
– Till slut så gör vi mål och härligt att Kwame som har hämtat kraft i värmländska skogar och har fötterna på plats lite mer får göra målet, säger AIK:s tränare Andreas Alm till Canal Plus.

AIK hänger nu på Elfsborg i toppen.
– Vi är inriktade på toppstriden och är med där, säger Andreas Alm, som ändå betonade att han inte var helt nöjd med spelet:
– Vi ville att det skulle synas att vi har tre gånger mer poäng än dem, och det gjorde det inte hela tiden.

Publicerad 2012-08-26 kl 20:30
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons