Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Alm om matchhjälten: ”Fått vila upp sig i Värmlands skogar”

Allsvenskan

Toppen mot botten. Då klev en Värmlands-utvilad Karikari fram och satte press på Elfsborg i toppen.
– Till slut så gör vi mål och härligt att det är Kwame som har hämtat kraft i värmländska skogar, säger AIK:s tränare Andreas Alm.

Gais ville ta ett kliv närmare säker mark, AIK i sin tur ville haka på Elfsborg i toppen. Och stockholmarna skulle dra det längsta strået i en tillknäppt match där första halvlek bara innehöll en riktigt öppen chans. Viktor Lundberg volleysköt över öppet mål från straffpunkten.
– Det är segt som fan. Jag ned på bröstet och skjuter över. Den ska bara sitta, det är oroligt dåligt, säger Lundberg till Canal Plus.

Men Lundberg och kompani fick jubla ändå då Karikari nådde högst på ett inlägg och nickade in matchens enda mål till 1-0 med bara tio minuter kvar att spela.
– Till slut så gör vi mål och härligt att Kwame som har hämtat kraft i värmländska skogar och har fötterna på plats lite mer får göra målet, säger AIK:s tränare Andreas Alm till Canal Plus.

Annons

AIK hänger nu på Elfsborg i toppen.
– Vi är inriktade på toppstriden och är med där, säger Andreas Alm, som ändå betonade att han inte var helt nöjd med spelet:
– Vi ville att det skulle synas att vi har tre gånger mer poäng än dem, och det gjorde det inte hela tiden.

Publicerad 2012-08-26 kl 20:30

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto