Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Alvbåge: "Örebro är inget medaljlag just nu''

Tre tunga spelarförluster på kort tid. Örebro har fått problem efter framgångarna den här säsongen och John Alvbåge gillar inte utvecklingen.
- I dagsläget räcker vi inte till för att slåss om en tredjeplats nästa säsong.

- Nu måste det komma en rejäl satsning. Jag hoppas verkligen klubben vågar satsa och ser vilka möjligheter som finns efter den säsong vi har gjort, fortsätter Örebro-målvakten John Alvbåge

Tre av Örebros största namn har på bara en vecka tackat för sig och har skapat ett hårt massmedialt tryck mot ÖSK - vars situation nu alltmer jämförs med så AIK tömdes på stjärnor i fjol.
Roni Porokara, Paulinho Guara, supertalangen Astrit Ajdarevic - är alla borta. Lägg där till Nordin Gerzic som uppges vara under punktmarkering av flera klubbar.
Frågan är hur mycket oreda det här skapat i Örebro?
John Alvbåge erkänner i alla fall utan omsvep att läget snabbt kan bli farligt om inte ledningen snabbt och handfast möter den nuvarande situationen.

- Alltså, spelarna som har lämnat oss är ju inga skrällar. Det känns som att vi är hyfsat förberedda och jag vet ju att det jobbas i kulisserna, säger han och fortsätter:
- Nordin blir ju den stora grejen för oss att behålla. Men oavsett så tror jag det krävs 4-5-6 nyförvärv för att vi ska kunna vara med på samma sätt nästa säsong.

Vad tror du om Nordin Gerzic?

- Jag vet ju att han har som ambition att komma vidare och det får man ju förstå, det har ju jag också. Men å andra sidan - om han försvinner - så tjänar vi förhoppningsvis stora pengar som vi kan lägga på bra nyförvärv.

- Vi måste nog också till viss del kanske bli bättre på att sälja spelare än vi har varit för att skaffa oss större resurser.

Publicerad 2010-11-18 kl 16:55
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons