Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Amadou efter 0-0 mot gamla laget: "Brorsan får födelsedagspresent"

Han var tillbaka på arenan där han fortfarande kan portkoden till omklädningsrummen. Denna gång fick han gå in i bortalagets. Och som om det inte vore nog väntade flera duster mot brorsan. Amadou Jawo hade minst sagt en märklig måndagskväll.

- Jag vet inte riktigt vad jag ska säga efter den här matchen. Det kändes tungt att vi inte lyckades förvalta våra lägen. Vi avslutade alldeles för dåligt för att kunna vinna matchen. Jag är för besviken på våra avslut, säger Amadou Jawo till FotbollDirekt.se.

Annars var det en något märklig kväll för Amadou som nästan omgående drabbade samman med brodern Omar i Gefles försvar.
- Det var bara kul att möta honom. Som vanligt fick man slita hårt mot honom. Han är riktigt tuff att möta. Det här var andra gången vi möttes, vi förlorade förra gången i Borås och då fick man ju höra lite gliringar efteråt. Därför var det lite synd att vi inte klarade av att vinna.

Men 0-0 den här gången, brorsan får en födelsedagspresent ändå fast han inte släppte fram dig?
- (skratt) Jadå det kommer han nog att få.

Och när Amadou får tänka i några minuter extra hinner också den direkta besvikelsen lägga sig hos honom.
- Vi gör en stark andra halvlek. Rent spelmässigt är jag nöjd. Vi gör en bra match men tyvärr gör vi inte mål.

En trevlig bekantskap för den neutrale fotbollsåskådaren var Elfsborgs anfallare Johan Larsson som spelade till höger på Elfsborgs mittfält och som skapade flera fina chanser. Med lite mer kraft i ett avslut i den andra halvleken hade han kunnat gjort mål i sin allsvenska debut.
- Johan gör en riktigt bra match. Han har visat riktigt bra form de senaste veckorna och var en värdig pristagare av matchens lirare. Han ska vara väldigt nöjd med sin debut. Han visade att han helt klart kan vara med och konkurrera på den här nivån, säger Jawo innan han återvänder till bortalagets omklädningsrum.

- Det kändes faktiskt konstigt att gå in dit och nu fick man se hur litet det var. Man har ju bara stuckit in huvudet och kollat tidigare. Men det var kul att vara tillbaka och hälsa på alla ledare och alla som jobbar på arenan. Det var riktigt kul.

I stället för att snart vara hemma i lägenheten, som han hade kunnat varit om han varit kvar i Gefle väntar i stället en lång resa hem till Borås i måndagsnatten.

Publicerad 2010-03-15 kl 22:20
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons