Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ALLSVENSKAN

Anders Svensson nära comeback

Tanken var att Elfsborgs skadade mittfältsstjärna Anders Svensson skulle göra comeback mot Gais den 24 februari. Men träningen går riktigt bra och därför finns möjligheten till en tidigare återkomst.

- Det kan bli något spel tidigare. Det har gått så pass bra. Men vi får se hur sjukgymnasten tycker att min kropp reagerar. Som fotbollsspelare vill man ju alltid spela, och ibland kan det behövas någon som håller en tillbaka lite, säger Svensson till Borås Tidning.

- Det känns bra. Bättre och bättre för varje dag. Nu har vi kört tuffa pass en vecka och min kropp reagerar helt ok. Än så länge har jag inga känningar. Men det är så klart lite ovant med spelmomenten eftersom jag inte varit på ett bra tag. Men det är kul.

Det var under höstspurten av allsvenskan som Anders Svensson skadade sig allvarligt. Efter det har han fått ägna sig åt rehabilitering, men nu är han äntligen nära spel. Däremot vill mittfältaren inte fundera på landslaget och VM-kvalmatchen mot Portugal.

- Det kommer av sig självt när det blir tid för sådant, om de tycker att jag ser tillräckligt bra ut så löser det sig. Kan jag komma upp i den form jag hade sista året här innan skadan, så ska jag ha en bra chans att slå mig in i landslaget, säger Svensson till Borås Tidning.

Publicerad 2009-02-13 kl 10:25