Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Andersson bekräftar - har haft möte med "Mush": "Pratade framtid"

Allsvenskan

Nyasha Mushekwi står utan kontrakt.
Nu bekräftar Djurgårdens sportchef Bosse Andersson att han har träffat 34-åringen.
- Jag tror han vill avsluta karriären i Djurgården, det vill han, säger han till Fotbollskanalen. 

Foto: Bildbyrån

Från april till augusti 2015 lånade Djurgården in Nyasha Mushekwi från Sundowns. Trots den korta tiden i klubben gjorde han ett avtryck.

Under onsdagen hade han nämligen ett möte med föreningens sportchef Bosse Andersson. Det bekräftar Andersson för Aftonbladet. För Fotbollskanalen utvecklar Andersson vad mötet handlade om. 

- Mush är i Sverige, efter sista kvalmatchen (med hans senaste klubb) åkte han till Sverige för han har en svensk flickvän. Han har ju en bostad i Stockholm så det är klart att vi träffades. Han har ju ett kontrakt som går ut. Sedan har vi haft kontakt i Kina så det är kul att träffa honom. Det är klart man pratar framtid med en spelare av Mush dignitet som har ett kontrakt som går ut

ANNONS

Mushekwi flyttade 2016 till Kina, där han huserat sedan dess, först i Dalian Pro och fram tills nu Zheijang. Men nu står 34-åringen utan kontrakt. Andersson ser honom återvända till Djurgården, men vill inte avslöja om det kommer ske nu. 

- Det är klart att jag vet att han är tacksam för Djurgården och att det ligger varmt om hjärtat och att han kan se sig själv bosätta sig i Stockholm. Vi diskuterade vad han har för tankar och så där. Han har sina funderingar och är här hemma nu, och han kommer se oss spela match på lördag, säger Andersson och fortsätter: 

- Jag tror att han vill avsluta sin karriär i Djurgården, det vill han. För han är extremt tacksam för den tiden och vad den betytt för honom i livet, hans korta tid i Djurgården och sedan får framtiden utvisa om det blir i år eller inte. 

ANNONS
Publicerad 2022-01-20 kl 13:03

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto