Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Andersson om Dif: "Bestämmer mig i veckan"

Om några dagar får Djurgården sin dom. Då bestämmer Johan Andersson om han vill inleda förhandlingar.
- Borde bli klart under veckan, säger mittfältaren till fotbollskanalen.se.

Som fotbollskanalen rapporterat hör Stockholmsklubben till den handfull lag som visat intresse för Stabaek-spelaren Johan Andersson. Hans kontrakt är på utgående och vid årsskiftet blir det med all sannolikhet en flytt för den Landskronafostrade 28-åringen.

- Jag har hela tiden varit inriktad på att gå in i mer intensiva förhandlingar med de olika klubbarna den här veckan. Det ska inte behöva ta längre tid än så, säger han till fotbollskanalen.se.

Utöver Dif kvarstår även Rosenborg, Lilleström, Tromsö, Fredrikstad och ett icke namngivet danskt lag i konkurrensen. Alla får besked från Andersson före onsdag eller torsdag om de kan bli föremål för hans slutgiltiga val.

- Jag kan inte gå in i samtal med varenda ett utav lagen. Min känsla är ganska god kring vilka som faller bort och inte, men jag vill meddela klubbarna innan jag tar snacket med medierna, säger Andersson.

Går du vidare med Djurgården?
- Om jag gör det får vi ta ett närmare snack om vilka premisser som gäller, men det är i så fall något jag först och främst ska diskutera med dem.

Publicerad 2011-11-13 kl 12:44
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons