POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

Anfallskris i MFF - mållösa i 285 minuter

Ifjol: totalt fyra mållösa matcher. Nu: tredje raka utan mål för MFF och anfallarna droppar av skadade en efter en. Guldfavoriten ser allt mer sargad ut - och Syrianska var närmast segern.

– Hade jag vetat vad som var fel hade jag rättat till det direkt. Vi får titta på det i veckan. Vi är lite tveksamma när vi väl kommer till situationen. Antingen slår vi inte in bollen eller så väljer vi fel alternativ, säger Roland Nilsson till Canal Plus.

Nilsson såg inte jättebekymrad ut efter 0-0-matchen, men anledning till oro finns i Malmö. Särskilt som Agon Mehemti fick gå av skadad. Malmö stod redan innan matchen med radarpartnern Daniel Larsson på skadelistan, och även om laget skapade en del var Syrianska ännu närmare.

– Det ser mycket bättre ut offensivt i dag och vi måste våga för att vinna något, det går inte bara att fega. Vi har inga skitspelare i laget heller direkt och vi kan spela fotboll, säger Johan Arneng.

Arneng hade själv en mörsare i ribbans underkant och såväl Peter Ijeh som Dinko Felic hade kvalificerade lägen att avgöra.
Men Syrianska har det ännu tuffare framåt än Malmö. Bara två gjorda mål, senaste kom mot Häcken i omgång tre.
Fyra raka mållösa således, men förstås inte samma förväntningar som i Malmö heller hos nykomlingen. Manager Özcan Melkemichel kände ändå en viss bitter eftersmak efter matchen som var nykomlingens klart bästa för säsongen:

- Det är ett fall framåt för oss och en bra insats mot det lag som åtminstone jag hade som guldfavoritet inför säsongen. Men det känns ändå som att vi borde fått med oss tre poäng. Som Ijehs läge... vanligtvis gör han mål alla dagar i veckan där.  

- Men vi visar en helt annan vilja och moral idag, och det tar vi med oss.

Publicerad 2011-05-08 kl 19:07
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå