POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
10å

Argentinsk duo provtränar med Djurgården – kan förstärka i sommar

Två argentinska spelare kommer till Djurgården i helgen. De ska provträna med laget i en vecka. De kan förstärka krislaget till sommaren.

Efter Djurgårdens svaga inledning söker klubben offensiva förstärkningar. DIF har startat ett samarbete med argentinska toppklubben River Plate. Förstärkningar kan komma därifrån. 19-årige mittfältaren Leandro Ortiz och 20 år gamle anfallaren Ariel Luojan ska provträna med klubben

- Om Djurgården vill ha dem så kan de spela med klubben från och med i sommar och ett år framöver i och med att vi har ett samarbete, säger Jorge Mendes, ansvarig för talangsatsningen i River Plate, till FotbollsExpressen.

Tidigare Djurgårdstränaren Lennart Wass har varit i Argentina och tittat på spelarna.

- Jag jobbar inte i Djurgården men har varit nere och pratat med River Plate och varit i Argentina och tittat på spelare. Om det kommer spelare hit är helt upp till Djurgården, säger han.
Ortiz beskrivs som en teknisk, offensiv mittfältare med bra blick för spelet. Luojan är en striker med näsa för mål, han ska ha ett bra skott och en fin teknik. Ingen av spelarna har ännu fått chansen i River Plates A-lag.

Publicerad 2009-05-08 kl 12:32
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå