POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
4v

Asbaghi om truppen: "Vi är väldigt tunna nu – behöver ha in en mittback"

Foto: Bildbyrån.

Sebastian Eriksson såldes till Genoa.
Poya Asbaghi duckar inte på frågan vad IFK Göteborg behöver mest just nu.
- Först och främst behöver vi ha in en mittback, säger han till Sportbladet.

IFK Göteborg gjorde under lördagen sin sista träning inför årets första match mot danska Ålborg. Till matchpremiären i morgon, söndag, har Blåvitt endast 17 spelare tillgängliga. Patrik Karlsson Lagemyr och Rasmus Wikström är som bekant långtidsskadade – och under lördagens träning saknades även Noah Alexandersson på grund av sjukdom.

Lägg där till att Sebastian Eriksson tidigare i veckan såldes till italienska Genoa. Faktum är, när det kommer till mittbackar, att Blåvitt endast har två renodlade på den positionen i dagsläget. Kristopher Da Graca och André Calisir.

- Vi är väldigt tunna just nu. I Sebastian Eriksson tappade vi inte bara en spelare utan även en spelare som kunde spela i flera positioner, säger Blåvitts tränare Poya Asbaghi till Sportbladet och fortsätter:

- Det är klart att vi letar förstärkningar. Först och främst behöver vi ha in en mittback. Där finns ett stort tomrum eftersom även Rasmus Wikström är långtidsskadad.

Även på anfallssidan letar Blåvitt förstärkningar.

- Efter att Lasse Vibe lämnade så är Robin Söder den enda riktiga forwarden i truppen. Så där finns de mest primära behoven just nu. Sedan får vi se om det kan dyka upp något annat också.

Publicerad 2020-01-25 kl 21:16
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå