Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN/ÅTVIDABERG

Avslöjar: Kinesiskt Santos-bud kan rädda Åtvidaberg

Foto: Scanpix

Ricardo Santos

Åtvidaberg är i ekonomisk kris. Nu kan Fotbollskanalen avslöja ett bud på Ricardo Santos som skulle rädda klubbens elitlicens.

– Vi ser över alla alternativ och försäljning är en möjlig del, säger Håkan Dorm som är en extern hjälp som klubben tagit in för att rädda ekonomin.

Idag meddelade licensnämnden att man skjuter upp beslutet om Åtvidabergs och Ängeholms elitlicens inför 2015. Båda klubbarna befinner sig i en ekonomisk kri,s och nämnden vill nu få in ytterligare information på hur vardera klubb tänker få rätsida på sin finanser.

Nu kan Fotbollskanalen avslöja ett bud från en kinesisk klubb på Ricardo Santos som ska ligga på ca 3,5 miljoner. Något som skulle rädda klubben då man i år ser ut att gå back 3,7 miljoner.

– Jag kommenterar inga spelarförsäljningar, men vi ser över alla alternativ och försäljning är en möjlig del, säger Håkan Dorm till Fotbollskanalen.

Håkan Dorm säger att han är övertygad om att man kommer att fixa elitlicensen till nästa år och att man enbart behöver mer tid.

– Jag tror att vi kommer att lösa det här, säger Dorm. 

Vad händer med Åtvidabergs FF om ni inte får elitlicens?

– De vill jag inte ens tänka på.

Publicerad 2014-11-11 kl 16:09
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons