Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN/ÅTVIDABERG

Skyttekung klar för ÅFF

Falkenbergs skyttekung Victor Sköld kommer att kunna beskådas på Kopparvallen i Åtvidaberg nästa år enligt källor till Fotbollskanalen.se

- Han är en duktig spelare, mer än så kan jag inte kommentera, säger ÅFF:s sportchef Mats Karlsson.

Både Victor Sköld och Falkenbergs FF har gjort succé i Superettan i år. Falkenberg ligger i skrivande stund på andraplats och deras anfallare Sköld ligger trea i skytteligan med tio mål och fem assist på 17 matcher. 

Men anfallaren kommer inte följa med sitt lag upp i Allsvenskan, om de nu går upp. Skölds kontrakt går nämligen ut och spelaren har aviserat att han inte kommer att förlänga. I stället har spelaren skrivit på för Åtvidaberg och flyttar till Östergötland den 1 januari 2014, enligt källor till Fotbollskanalen.se

- Jag kan inte kommentera något. Victor kommer lämna Falkenberg, men i dagsläget är det ingen brådska. Det finns nog ingen klubb i Sverige som avvisar Victors namn, säger Skölds rådgivare Arash Bayat till Corren.

Inte heller Åtvidabergs sportchef Mats Karlssonn vill kommentera eller dementera övergången.

- Om vi säger så här, vi kommer inte göra några fler värvningar under detta fönster och jag vill inte kommentera några andra spelare. Men ja, han är en bra spelare och det är en spelare vi följt, mer än så kan jag inte kommentera, säger Mats Karlsson.

Publicerad 2013-08-08 kl 10:56
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons