Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

TV: Santos i ambulans till sjukhus efter matchen: Dröjer innan han är i spel igen

Åtvidaberg

Ricardo Santos fick föras till sjukhus med misstänkt hjärnskakning efter mötet med Falkenberg.
- Han var ganska medtagen och mådde väldigt dåligt, säger Åtvidabergs sjukgymnast Håkan Bengtsson till fotbollskanalen.se.

Det var i slutminuterna av Åtvidabergs förlust borta mot Falkenberg som Ricardo Santos nickade ihop med en motspelare. Efter matchen togs beslut att han måste föras med ambulans till sjukhus.
- Han nickade ihop i en duell i sista minuten. Vi misstänker, eller är väl ganska säkra på, att det är en hjärnskakning. Han är på väg till Varbergs sjukhus för vidare utredning där, säger sjukgymnasten Håkan Bengtsson.

Hur mår han?
- Han var ganska medtagen och mådde väldigt dåligt. Så det är alldeles säkert en hjärnskakning men han är på vidare observation just nu i alla fall.

Hur länge blir han borta från spel?

Annons
- Det är ju alltid en vecka med en hjärnskakning men nu mådde han så kraftigt illa så då är det sannolikt en kraftigare hjärnskakning så vi får nog lägga på minst en vecka där. Det dröjer innan vi har honom i spel igen.

Falkenberg vann matchen med 3-0 efter mål från Stefan Rodevåg, Patrik Ingelsten och Anton Wede.
Publicerad 2014-08-17 kl 18:26

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto