Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Aubynn kritisk till Milanmatch

Malmö tar emot Milan den 14 augusti. Bara tre dagar senare ska MFF ner till Zagreb för första matchen i Champions Leagues play-off. Inte optimalt, tycker Jeffrey Aubynn.

– Det känns som att Milanmatchen ligger väldigt dumt nu, säger Jeffrey Aubynn till Sydsvenskan.

Zlatans Milan på Swedbank Stadion - det var en drömmatch som Malmö bara inte kunde tacka nej till. I slutet av juni fick MFF klart med Milan om uppvisningsmatchen och speldatumet spikades till 14 augusti.

Milanmötet kommer bara några dagar före den viktigaste matchen på åratal för MFF - play-off mot Dinamo Zagreb. Tidigare i kvalet har MFF själv kunnat välja speldatum, men inte i play-off-spelet. Igår väntade Malmö på besked om första matchen mot Zagreb skulle spelas den 16 eller 17 augusti.

– Tyvärr är Uefa dåligt på de här praktiska informationsbitarna, men vi ska få ett besked i eftermiddag, sade MFF:s sportchef Per Ågren igår.

Det blev den 17 augusti, alltså tre dagar efter matchen mot Milan. Att matcherna skulle ligga tätt inpå varandra var dock en kalkylerad risk för MFF då Milanmatchen kändes omöjlig att tacka nej till.
Returmatchen hemma mot Zagreb spelas den 23 augusti.

Publicerad 2011-08-06 kl 10:56
Annons
Annons
Annons