Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Aubynn tvingades bryta efter tre minuter: Hoppas det är ryggen som spökar

Jeffrey Aubynn tvingades bryta efter bara tre minuter i Malmös hemmapremiär mot Örebro. Men själv vet han inte hur allvarlig skadan är ännu, berättar han för fotbollskanalen.se.

För Jeffrey Aubynn blev Malmös hemmapremiär inte den fest han hade hoppats på. Efter bara tre minuter tvingades vänsteryttern bryta utan att ha varit inblandad i någon riktig duell. Och själv vet han inte heller riktigt vad som hände.
- Jag gjorde ingen speciell grej utan jag bara studsade till lite på planen och då kände jag hur mitt lår krampade. Sen stramade det åt och jag kunde löpa på ett korrekt sätt. Då tyckte jag att det var lika bra att gå av så att jag inte skulle förvärra det om jag skulle göra några ryck eller så, säger han.

- Jag hoppas att jag gick av i tid så att jag inte är borta för länge.

Hur allvarligt är det?
- Läkarna säger att vi ska titta på det imorgon. Jag har ju haft problem med min rygg tidigare och jag hoppas att det är den som spökar. Jag har ju inte gjort något explosivt så det borde inte vara någon stor skada. Det hoppas jag i alla fall inte.

Men även om Aubynn själv inte fick delta i 3-0-segern mot Örebro gläds han väldigt med laget. Inte minst med tanke på inramningen, då Malmöfansen firade klubbens 100-årsjubileum.
- Det var fantastiskt och med tanke på inramningen var det skönt att kunna ge fansen en 3-0-vinst där vi spelar bra.

Publicerad 2010-03-23 kl 23:37
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons