Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
10å

Augustsson tillbaka efter skada

För Elfsborg är sommarvilan över. Ett glatt besked är att mittbacken Andreas Augustsson är tillbaka från sin skada. Efter sju veckors vila kör han nu för fullt.

- Vi började träna i måndags och det var ingen fara alls. Jag var med på allt och körde för fullt.

Det är ett formstarkt Elfsborg som går in i sommarträningen. Med Augustsson borta hade laget sex raka matcher utan förlust inför uppehållet.

Men Augustsson är inte oroad för sitt eget spel.

- Det är ingenting jag tänker på. Det är en månad kvar till allsvenskan och nu gäller det bara att köra fullt på träningarna, säger Augustsson till FotbollDirekt.se.

Det var i matchen mot Malmö som Augustsson blev tvungen att kliva av efter en närkamp med Niklas Skoog. Ett hårt avbräck på förhand för Elfsborg. Facit efter de resterande åtta matcherna visar emellertid på annat. En förlust och bara ett insläppt mål gjorde Elfsborg till det formstarkaste laget inför sommaruppehållet. Något som kan göra att mittbacken får det svårt att ta tillbaka sin ordinarie plats.

- Jag tänker inte så mycket på det. Det är kul att vara tillbaka. Nu siktar jag på att komma tillbaka i den form jag hade innan skadan.

Kristoffer Ruckemann
FotbollDirekt.com

Publicerad 2008-06-09 kl 15:19
Annons
Annons
Annons