POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

"Avdic måste ersättas"

Denni Avdic försvinner och han måste ersättas. Det anser en av Sveriges främsta fotbollsexperter - som lanserar ett högst oväntat namn som ersättare. 

Denni Avdics Werder Bremen-flytt rycker närmare och spekulationerna om en ersättare är igång. Det har talats mycket om en hemvändare i Elfsborg och Hollandsproffset Lasse Nilsson har lanserats.
Elfsborgs sportchef Stefan Andreasson har gjort sig känd för att värva etablerade spelare som Anders Svensson och Stefan Ishizaki. Men också för att hitta unga talanger som Emir Bajrami och Denni Avdic. 

Radiosportens expert Ralf Edström hoppas att Andreasson fortsätter på sistnämnda linje nu - och slänger fram ett oväntat namn.

- Varför inte Oscar Möller från Åtvidaberg? Han hade ju en bra höst och borde ha fått ögonen på sig nu, säger Radiosportens Ralf Edström till FotbollDirekt.se.

- I en bättre omgivning så skulle han bli ännu bättre också.
 
Ralf Edström vill samtidigt helst att 23-årige Möller stannar - Åtvidaberg ligger ju som bekant Edström varmt om hjärtat. Istället tror han att namnet som lanserats i media, Lasse Nilsson, kommer in för Avdic.

- Lasse Nilsson är väl trolig, de brukar ju se till att plocka hem gamla Elfsborgare. Sedan vet jag inte hur hans status är nere i Holland, om han är skadefri och så.

Ralf Edström ser Elfsborgs situtation som något bekymmersam. Men experten räknar med att den allt rikare Borås-klubben förstärker på flera positioner, inte bara i anfallet.

- Elfsborg måste förstärka där bak också, jag tycker försvaret var en av deras styrkor för några år sedan och där har de tappat. Sedan har de förlorat Bajrami också och de var långt efter Malmö och Helsingborg i år.

- De kommer ju absolut inte rasa, det är ett allsvenskt topplag och har varit länge, men de måste nog spendera en del av de här pengarna på nya spelare och definitivt ersätta Avdic. 

Publicerad 2011-01-03 kl 11:42
Annons
Annons
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå