Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ALLSVENSKAN

Avslöjar: AEK Aten har gett Ajdarevic kontraktsförslag

Foto: SCANPIX

Astrit Ajdarevic kan vara på väg bort från Örebro.
26-åringen har ett utgående kontrakt och enligt uppgifter till Fotbollskanalen har han nu fått ett kontraktsförslag från AEK Aten.
- Inga kommentarer, säger han.

Sedan tidigare finns Jakob Johansson i den grekiska huvudstadsklubben, och sedan september är Daniel Majstorovic sportchef. Nu kan Astrit Ajdarevic bli nästa svensk i AEK Aten.

Ajdarevic kontrakt med ÖSK går ut efter säsongen, och enligt uppgifter till Fotbollskanalen vill Majstorovic, som innan han flyttade till Grekland jobbade som agent i samma bolag som har just Ajdarevic, värva ÖSK-stjärnan till sitt lag, och har gett 26-åringen ett kontraktsförslag.

- Jag har ingenting att säga om det, säger Ajdarevic när Fotbollskanalen når honom.

Kan du säga om du har varit i kontakt med AEK Aten?
- Nej, ingenting. Det är många klubbar som har visat intresse, men jag har sagt att helheten ska vara rätt, inte bara det fotbollsmässiga utan utanför planen också, ekonomiskt och så. Vi får se. Jag känner att jag har mycket att ge till nästa säsong. Jag vill göra bättre ifrån mig än jag gjorde förra året. Var det blir får vi se.

Hur ser du på din situation med utgående kontrakt med ÖSK?
- Jag har sagt att jag tar det nu under de närmaste veckorna. Jag kommer att ta det som känns bäst för mig. Om det är ÖSK eller något annat lag vet jag inte. ÖSK är nära för mig, det känns som hemma. Men det måste satsas också. Jag känner att jag vill vinna någonting. Så vi får se. Ett beslut kommer nog att tas de närmaste veckorna.

Under årets säsong gjorde Ajdarevic fyra mål och sju assist på 24 allsvenska matcher för ÖSK, och var även lagkapten för det svenska OS-laget i Rio de Janeiro i somras.

Publicerad 2016-11-23 kl 21:31

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER