Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ALLSVENSKAN

Avslöjar: Blomqvist till Peking - som intresserar sig för Magnus Eriksson

Foto: Scanpix

Andreas Blomqvist är i stort sett klar för IFK Norrköping. Klubben är också intresserat av Magnus Eriksson, enligt uppgifter till Fotbollskanalen.
- Inga kommentarer, säger ordföranden Peter Hunt.

IFK Norrköping har gjort två nyförvärv inför den kommande säsongen. Mittbacken Jon Gudni Fjoluson har hämtats från Gif Sundsvall och mittfältaren Eric Smith har värvats in från Halmstads BK.

Men nu är klubben ytterst nära att göra klart med ännu en spelare. Enligt uppgifter till Fotbollskanalen är Ålborgs mittfältare Andreas Blomqvist i stort sett klar för Peking. Han presenteras inom kort.
- Det har jag inga kommentar till alls, säger Norrköpings ordförande Peter Hunt.

Är ni på väg att ro i land något nu den här veckan, överlag?
- Det är klart att vi tittar på saker både in och ut och vi är i en process med olika förslag, men det är inget som jag kan kommentera närmare.

23-årige Blomqvist var tidigare en viktig pjäs i Mjällby och flyttade för ett år sedan till Danmark. Men i Ålborg har han haft det tufft och nu vänder han hem till Sverige för att få fart på karriären igen.

Samtidigt är IFK Norrköping intresserat av Bröndbys svenske mittfältare/anfallare Magnus Eriksson, enligt uppgifter till Fotbollskanalen. Hittills har den danska klubben dock begärt lite för mycket pengar för Eriksson.

Peking ser den förre Malmö FF-spelaren som ett alternativ när skyttekungen Emir Kujovic lämnar. Kujovic sparades i Norrköpings premiär i helgen, på grund av att han är nära en ny klubb.

Peter Hunt vill inte kommentera uppgifterna om Magnus Eriksson, men säger så här på frågan om klubben tittar på anfallare i och med situationen med Kujovic:
- Det dyker upp namn och vi tittar rent allmänt på olika positioner. Vi vet ju inte vad som händer eller vilka som lämnar.

Fotbollskanalen har sökt Andreas Blomqvists agent Martin Dahlin, Magnus Erikssons agent Per Jonsson och Bröndbys sportchef Troels Bech utan framgång.

SÅ SER DU FÖRSÄSONGEN OCH SVENSKA CUPEN

Allsvenska uppladningen på C More

Se allt från den allsvenska uppladdningen - skaffa C Mores sportpaket här! Alla matcher i storsatsningen hittar du HÄR!

Publicerad 2016-01-26 kl 11:06
ALLSVENSKAN

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER