Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Foto: Bildbyrån.

Avslöjar: Wiland på väg till Hammarby: "Koncentrerar mig på Malmö"

Johan Dahlin är på väg till Malmö FF.
Nu erfar Fotbollskanalen att Johan Wiland är nära Hammarby.
- Jag koncentrerar mig på Malmö tills något annat händer. Än så länge har jag inte hört något från min agent, säger han till Fotbollskanalen.

På torsdagen avslöjade Fotbollskanalen att Johan Dahlin är nära en övergång till Malmö FF och att klubben slutförhandlar med Midtjylland. Nu kan Fotbollskanalen även berätta att Johan Wiland kan vara på väg till Hammarby. Klubben har lagt ett bud och dessutom bor Wilands familj i Stockholm.

- Allt det här flängandet och att man inte får bo ihop med dem man vill bo ihop med. Det kostar på, har Wiland tidigare sagt.

När Fotbollskanalen når Johan Wiland på telefon säger han att han inte hört något från sin agent och att hans fokus ligger på Malmö FF.

- Du vet ju hur det är med allt snack, det kommer och går. Jag koncentrerar mig på Malmö tills något annat händer och vi har en rolig höst framför oss med Champions League och mycket annat.

ANNONS

Hur mycket kontakt har du med din agent med tanke på din kontraktsituation?
- Jag har sagt till honom att jag inte vill höra om något förrän det är konkret. Än så länge har det inte varit något sådant och jag kör på i Malmö tills något händer.

Hammarbys målvakt Ögmundur Kristinsson har tidigare öppnat för att lämna klubben i sommar. 

- Man håller allt öppet. Kommer det ett bud tar jag det därifrån. Det är klart att man har det här med sig i bakhuvudet, men jag spelar bara matcherna och så hoppas jag att min agent gör det andra jobbet, har Kristinsson sagt till Fotbollskanalen.

- Jag trivs jättebra i Hammarby och jag är nöjd här. Stockholm är en väldigt bra stad att bo i och Hammarby är ett fantastiskt lag att spela för. Vi får se vad som händer, om det kommer in bud som jag tycker om och Hammarby tycker om så tar vi det därifrån. Men det är inte så att jag kommer sticka till 100 procent.

ANNONS

Så här sa Kristinsons agent Magnus Agnar Magnusson till Expressen:

- Under det senaste halvåret har det hört sig för en del klubbar angående Ögmundur. Han känner att han redo att ta nästa steg och det skulle dyka upp något.

Följ allsvenskan 2017!

Allsvenskan 2017 är tillbaka och den är glödhet! Endast med C More kan du se allsvenskan i fotboll - 240 matcher från Malmö i söder till Östersund i norr.

- TA MIG TILL ALLSVENSKAN HOS C MORE -

Publicerad 2017-06-22 kl 15:17
Sponsrat innehåll

Mer fotboll. Vi bjuder på 3 månader.

Se Allsvenskan och Superettan från discovery+ hos Telia. Ord pris 349 kr/mån

Streama nu

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto