POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

Badji frågande till bänkplats: ”Förstår inte varför”

Foto: Bildbyrån.

Djurgården har inte en uppsjö anfallare att välja mellan. Ett renodlat alternativ på topp är Aliou Badji - som sitter på bänken.
- De vet att jag är arg, säger han till FotbollDirekt.

Djurgården var i somras på anfallsjakt efter att klubben sålt Tinotenda Kadewere. Men när övergångsfönstret stängde hade ingen ny anfallare anlänt.

Trots bristen på renodlade anfallare har lagets bäste målskytt i allsvenskan, bortsett från sålde Kadewere, Aliou Badji fått sitta på bänken de senaste matcherna. Det ställer sig senegalesen högst frågande till.

- Jag är så arg. Jag förstår inte varför jag sitter på bänken. Jag är lagets toppmålskytt, så jag kan inte förstå det. Jag är arg, verkligen arg, säger han till FotbollDirekt.

Han är inte heller särskilt glad över att tränaren Özcan Melkemichel valt att åsidosätta honom.

- Ja, de vet att jag är arg. Jag vet inte vad de planerar, men jag förstår inte. Jag är inte glad, svarar Badji på frågan om han samtalat med Melkemichel.

Intervjun gjordes efter det att Djurgården förlorat mot Brommapojkarna. Det ställer sig Djurgårdens sportchef Bosse Andersson kritisk till.

- Det är olyckligt och oseriöst att man kan komma ut med en grej först tre-fyra dagar efter att det hänt. Vi jobbar ändå med människor. Men det här var gamla nyheter för oss som vi redan hanterat, säger Andersson till Aftonbladet.

Publicerad 2018-09-19 kl 21:29
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå