Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ALLSVENSKAN

Bajen anställer agent för att sälja Charlie Davies – kan störa övergången till Sochaux

Charlie Davies agent bekräftar för fotbollskanalen.se att Sochaux lagt ett bud på Charlie Davies, men Hammarby har anställt agenten Oliver Cabrera för att tala för klubbens räkning. Något som kan försvåra en övergång tror Davies agent Lyle Yorks.

Sochaux vill, precis som fotbollskanalen.se tidigare avslöjat, ha Charlie Davies och nu har man lagt ett bud.
- Vi väntar bara på att få budet accepterat, säger Davies agent Lyle Yorks till fotbollskanalen.se.

Men Hammarbys VD Michael Andersson har anställt agenten Oliver Cabrera som ska föra klubbens talan. Något som kan äventyra övergången tror Lyle Yorks.
- Som jag förstår det så använder Hammarby en annan agent som talar för klubbens räkning och det har förvirrat situationen enligt mig, säger han.

Varför tror du att Hammarby gör så?
- Jag vet inte varför Cabrera är inblandad. Jag har varit med om många övergångar i Europa och man handlar alltid med sportchefen. Jag fattar inte varför de ber Sochaux att prata med Cabrera när det är Michael som borde prata med dem. Att använda en tredje part som är anställd av Hammarby är konstigt. Det är verkligen konstigt.

- Vi hoppas att Michael förhandlar direkt med Sochaux för Hammarby. Det finns ingen anledning att använda en tredje part i den här affären.

Samtidigt bekräftar Lyle Yorks att Charlie helst vill flytta till just Sochaux men att Hammarbys egen agent har i uppdrag att jaga andra intressenter.
- Charlie vet att han erbjuds till klubbar runt om i Europa. Varför skulle Hammarby anställa en agent som jagar runt efter klubbar i Europa annars?

Yorks är dock väldigt noga med att påpeka att Charlie Davies inte på något sätt är osams med Hammarby. Tvärtom, betonar Yorks, uppskattar Davies fansen och Tony Gustavsson väldigt mycket, även om han anser att den här chansen är för bra för att tacka nej till.

Fotbollskanalen.se har förgäves sökt Oliver Cabrera, Michael Andersson och Tomas Andersson för en kommentar.

Publicerad 2009-07-03 kl 19:25