Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Bajen avvaktar med val av kapten - Cifuentes pekar ut flera alternativ

Allsvenskan

MARBELLA. Hammarby ska utse en ny kapten.
Ännu har inte Marti Cifuentes bestämt sig för vem det blir.
- Vi diskuterar det, säger tränaren till Fotbollskanalen.

0:59
Nästa

Avbryt
Försök igen

Se höjdpunkterna från Hammarby-Jeonbuk i spelaren ovan.

Fjolårets kapten Richard Magyar har slutat. Dessutom har vicekaptenerna Darijan Bojanic och Gustav Ludwigson sålts. Så vem blir ny kapten för Hammarbys herrar? Just nu hänger den frågan i luften.

Efter Bajens 2-2-match mot Jeonbuk under torsdagen, då Nahir Besara hade bindeln runt armen de första 70 minuterna och Edvin Kurtulus ledde laget de sista 20 minuterna, säger tränaren Marti Cifuentes:

- Jag har inte bestämt mig. Vi har pågående diskussioner om det. Men jag vill involvera laget också. Vi kommer ha snack om det och sen vill jag prata med Jesper (Jansson, sportchef) och staben.

När bestämmer du dig?

ANNONS
- Förhoppningsvis när jag får in fler spelare. När truppen är ännu mer klar kommer vi fatta det beslutet, men jag tror inte det kommer ta så lång tid.

Vilka ser du som alternativ?
- De erfarna spelarna, de som har varit här under en lång tid och de som är unga men som ändå visar personlighet och karaktär. För mig är en lagkapten den som hans lagkamrater känner är deras kapten. Det är killarna som väljer.

- Jag vet att Nahir (Besara), Loret (Sadiku), Mads (Fenger) och andra spelare som Shaquille (Pinas) har ett stort inflytande i gruppen. Så får vi ta ett beslut. Men jag är lugn. Det finns många spelare som kan ta sig an den rollen.

Publicerad 2023-02-02 kl 19:44

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto