Bajen nära förlust mot division 1-lag i Kjartanssons debut

Vidar Örn Kjartansson debuterade i dag för Hammarby.
Då var Bajen nära förlust i träningsmötet med Linköping City (2-2).

Hammarby bekräftade i dag att föreningen lånar in tidigare Malmö FF-anfallaren Vidar Örn Kjartansson från Rostov fram till i sommar. Redan i eftermiddag gjorde anfallaren debut när Hammarby träningsspelade mot Linköping City, till vardags i division 1.

Det blev en tuff debut för anfallaren. Kjartansson hade tidigt ett avslut på mål, men redan i den 15:e minuten tog Linköping ledningen i matchen genom förre Blåvitt-anfallaren Lawson Sabah till 1-0. I den 32:a minuten utökade laget till 2-0 och därefter klev Kjartansson av planen för byte i halvtid.

Hammarby klarade sig trots det undan förlust, då inbytte Sander Svendsen först reducerade i mitten av andra halvlek och på övertid ordnade Imad Khalili kvitttering till 2-2, vilket också blev slutresultatet i träningsmatchen.

Hammarbys startelva: Blazevic - Solheim, Odilon, Fällman, De Brito - Söderström, Andersen - Rodic, Tankovic, Bojanic - Kjartansson.

Publicerad 2019-03-18 kl 16:17