Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
10å

Bajrami vill stanna i Elfsborg

Tyska storklubbar scoutar Emir Bajrami. Men spelaren själv är helt fokuserad på Elfsborg och allsvenskan.

- I år är det bara Elfsborg som gäller för mig. Om det kommer något konkret så får man ta ställning till det då, säger Emir Bajrami till FotbollDirekt.se angående uppgiften att han scoutas av flera europeiska klubbar.

När Elfsborg spelade borta mot IFK Norrköping, fanns nyuppflyttade Bundesliga-klubben Borussia Mönchengladbach på plats. Och även Bayer Leverkusen och Parma har visat intresse. Men att flytta från Elfsborg, det är inget som Bajrami tänker på.
- Jag har faktiskt inte funderat på om jag ska bli utlandsproffs bara för att jag gör några bra matcher.

Bajrami är 20 år och har slagit igenom på allvar under säsongen. Mittfältaren har spelat till sig en startplats hos andraplacerade Elfsborg och gjort flera vackra mål. Och fortfarande ser han Borås-klubben som sin stora uppgift. Att andra visar intresse är bara ett bevis på att det gått bra, enligt Bajrami.
- Jag är fortfarande ung och det har gått riktigt bra för mig. Det är kul när också folk vid sidan tycker det. Hur länge jag kan vara kvar är omöjligt att säga. Så länge man har killar som Anders Svensson i laget så utvecklas man ständigt. Enligt mig spelar jag i Sveriges bästa lag.

Men att i framtiden spela i tyska Bundesliga är något som Bajrami är positiv till.
- Absolut. Jag har alltid sagt att jag tycker att tyska ligan är rolig att itta på. Det är mycket mål och offensivt spel och ett av världens bästa publiksnitt.

Publicerad 2008-07-31 kl 13:11
Annons
Annons
Annons