Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Barsom: "Jag vill vara eftertraktad"

När Abgar Barsom nästa gång kommer att välja klubb, kommer han att göra det utifrån hur efterfrågad han är och han är övertygad om att det finns stort intresse för honom.

Örebro är ett av lagen som hoppas på att Barsom skriver på ett kontrakt till kommande säsong men enligt Barsom själv är det många saker som spelar in i hans val av ny klubbadress.
- Det handlar inte om att vara sugen, för det är inte jag som bestämmer det. Jag är inte en spelare som går runt och erbjuder mina tjänster, utan jag vill vara eftertraktad, säger han till Nerikes Allehanda.

Barsom har minst sagt haft en turbulent säsong bakom sig i norska Fredrikstad, där han både risats och rosats för sitt spel.
Men något nytt kontrakt med den norska klubben ser det inte ut att bli, vilket gör att han är gratis att värva från årskiftet.
Mittfältaren väljer dock tillsvidare att ligga lågt när det gäller att hitta en ny klubb.
- Inom fotbollen ska man inte stressa fram beslut. Men jag kan säga att jag känner en oerhörd spelglädje och att jag i de senaste matcherna har spelat min bästa fotboll på länge, säger han till Nerikes Allehanda.

Han har sin familj i Örebro men har också en lägenhet i Stockholm, vilket gör att han pendlar mellan båda ställena.

Publicerad 2009-11-25 kl 11:07
Annons
Annons
Annons