Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Barsom och Syrianska nära beslut: "Kommer snart klarna"

Abgar Barsom och Syrianska närmar sig ett avslut. I veckan träffas klubb och spelare.
– Det kommer snart klarna om Abgar spelar för oss, säger Syrianskas ordförande.

Abgar Barsom och Syrianska skiljdes åt så sent som i mitten av februari. Parterna kom inte överens om en kontraktsförlängning och den 34-årige mittfältaren har tidigare talat om att lägga skorna på hyllan. Men snart kan en blixt-comeback vara verklighet – Barsom och Syrianska har återupptagit kontakten. Klubbens ordförande Andreas Temiz vill inte röja för mycket om hur snacket gått men gör klart att det snart kommer visa sig hur det blir.

– Hans licens finns ju hos oss, och jag vet att Abgar är sugen och har hjärta för klubben. Jag vill inte säga för mycket nu, men vi kommer träffas i veckan som kommer här och det kommer snart klarna om Abgar spelar för oss. Antingen kommer vi överens om något eller så avskriver vi det helt och hållet, säger Temiz till FotbollDirekt.se.

Mittfältsstjärnan Louay Chanko klev av i senaste matchen mot Gefle och röster höjdes snabbt för att plocka in Barsom som ersättare. Också tidigare har det sett ut som ett antingen-eller med Chanko/Barsom, men det förnekar Andreas Temiz. Dessutom ska Chanko vara spelklar till Gif Sundsvall på torsdag.

– Ja, det var ju bara en säkerhetsåtgärd att han klev av mot Gefle. Han kan spela redan i nästa match. – Och det har aldrig handlat om den ena eller andra. Tvärtom, det har ju varit en dröm för oss att få alla de här fyra ”hemvändarna” att spela tillsammans: ”Sulan”, Sharbel, Lollo och Barsom. Men vi får se hur det blir, det klarnar som sagt snart.

Publicerad 2012-04-10 kl 08:49
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons