Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

Bekräftat: Rasmus Bonde lånas ut till Vasalund

Allsvenskan

Rasmus Bonde lämnar AIK.
21-åringen lånas ut till Vasalunds IF.
- Han har haft en fin utveckling under vintern och vi ser fram emot att följa hans vidare utveckling, säger AIK:s sportchef Thomas Berntsen.

8:29
Nästa

Avbryt
Försök igen

Foto: Bildbyrån

I spelaren ser du ett studioprogram inför AIK:s säsong.

Rasmus Bonde spenderade hösten på lån i superettan-laget Örebro SK. Han har sedan årsskiftet varit tillbaka i AIK, men där har han haft svårt att ta en plats i Henning Bergs lag,

Under onsdagen framkom uppgifter som gjorde gällande att Bonde var klar för en utlåning till Vasalund i ettan norra – uppgifter som nu har bekräftats.

På sin hemsida skriver AIK att backen lånas ut till Vasalund på ett avtal som sträcker sig över säsongen 2024 för att få större möjlighet till speltid på seniornivå.

- Rasmus är i behov av regelbunden speltid och därför tror vi att en utlåning till Vasalunds IF är en bra lösning för alla parter. Han har haft en fin utveckling under vintern och vi ser fram emot att följa hans vidare utveckling i Vasalund, säger sportchef Thomas Berntsen.

Annons

Under säsongen 2023 noterades Bonde för fyra matcher i superettan. 

Publicerad 2024-03-28 kl 14:10

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto