Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Bergstrand kritisk mot sina byten: "Faller inte väl ut"

Foto: Scanpix

Nästa

Avbryt
Försök igen

GÖTEBORG. Hammarby stod för en imponerande upphämtning borta mot Häcken. Efter matchen var dock Nanne Bergstrand kritisk mot sina byten.
- Vi har en del byten som inte faller så väl ut, säger han.

Hammarby chockade Häcken direkt och pressade högt, vann boll och tog tag i matchen direkt. Men det var Häcken som tog ledningen och dessutom kunde gå till pausvila med 2-1 efter att Paulinho gjort mål från elva meter.

- Vår första halvlek var riktigt bra, vi fortsätter den utvecklingen som vi har haft den senaste tiden. Det är inte många lag som klarar av Häckens passningsspel och kan trycka ner dem så som vi klarade av. Därför var det tungt med 2-1 i paus, säger Bergstrand.

Vad säger du om upphämtningen?
- I andra halvlek får vi ju 3-1 väldigt kvick och jobbar verkligen oss in i matchen. Trots det är Häcken klart bättre sen kommer 3-2-målet och de två målen kommer ihop där. Sen är våra sista 20-25 inte tillräckligt bra. Det är bara kamp och vi har en hel del byten som inte faller så väl ut …

Vilka byten då?
- Vi tvingades ta ut Johan Persson, han levde farligt med en varning och så som matchen var. Det tappade vi mycket på. Vi plockade ner Erik i det hålet och med facit i hand skulle vi ha behållt Erik i den fria rollen, han gör det väldigt bra i matchen. Efter det tappade vi spelet och han var länken som kunde hålla fast bollen.

Efter 3-3 och en pinne mot Häcken på Bravida Arena kunde Nanne Bergstrand ändå vara lite smånöjd och blicka framåt.

- Den dagen vi har lite bättre teknik, lite bättre beslutsfattning så kommer vi vara ett väldigt bra lag, säger han.

Publicerad 2015-07-21 kl 11:21
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons