POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
28v

Bergstrand lämnar Kalmar - har sagt upp sig

Foto: Bildbyrån.

Kalmar har kallat till presskonferens.
Enligt Expressen, som var först med nyheten, kommer där meddelas att Nanne Bergstrand lämnar klubben.
Något som bekräftas av uppgifter till Fotbollskanalen.

Kalmartränaren Nanne Bergstrand blev i somras sjukskriven på grund av utmattningsdepression. I mitten av september återvände han dock till en 25-procentig tjänst, men inte som tränare utan som scout. Huvudtränaruppdraget har i stället letts av Henrik Rydström.

- Vi räknar med att Jens (Nilsson), Henrik (Rydström), och Festim (Pasho) leder laget tills säsongen är slut. Något annat tror jag inte på, utan Nanne ska få den tiden han behöver. Sedan får vi se hur processen ser ut och hur lång tid det tar, sa klubbchefen Mattias Rosenlund till Fotbollskanalen tidigare i år.

Under tisdagskvällen kallade Kalmar FF till presskonferens, med anledning av Bergstrands framtid i klubben – och enligt uppgifter till Expressen, som var först med nyheten, kommer man där meddela att Bergstrand lämnar KFF. Bergstrand har enligt tidningen sagt upp sig. Något som bekräftas av uppgifter till Fotbollskanalen. 

Nanne Bergstrand har tränat Kalmar i tre olika sejourer och 2008 ledde han laget till SM-guld. Han har även haft huvudansvaret för Helsingborg och Hammarby.

Publicerad 2018-11-06 kl 23:37
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå