Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Bergström har fullt fokus på Mjällby: "Man har inte hört något annat"

Allsvenskan 2022-01-13 kl 17:43

Jacob Bergström har gjort 17 mål på två år i allsvenskan.
Trots det är det tyst från andra klubbar gällande Mjällby-anfallaren. 
- Jag har inte hört något, säger Bergström till Fotbollskanalen. 

Foto: Bildbyrån.

Mjällby-anfallaren Jacob Bergström, 26, har under senaste två åren ett fint målfacit i allsvenskan. För två år sedan stod han för åtta mål och fyra assist på 28 matcher och i fjol blev han noterad för nio fullträffar och två assist på 29 framträdanden. 

I veckan inledde Bergström försäsongen med sina lagkamrater i Mjällby och är fullt inställd på att spela i Blekinge-laget 2022. Hittills har det inte kommit några anbud. 

- Man har ju inte hört något annat. Det skulle vara om någon är intresserad, men jag har inte hört något, så jag tar för givet att jag är det (kvar i Mjällby), säger han till Fotbollskanalen.

ANNONS

Skulle det vara intressant för dig med ett utlandsäventyr i Europa eller Asien?
- Det vet jag inte. Det får man nog ta ställning till då. Just nu tänker jag inte på det. 

Bergström tycker samtidigt att det är spännande med Andreas Brännström som ny chefstränare och Fredrik Winqvist som ny assistent i Mjällby.

- Det är en skön kille (Brännström). Man har hört mycket om honom och att han är fotbollskunnig, vilket han verkar vara. Jag har fått ett väldigt bra intryck av honom och Patrik, så det känns lovande. Det ska nog gå bra. 

Påverkas laget av att det nu blivit ytterligare ett tränarbyte?
- Ja, det gör man såklart. Det finns både positivt och negativt med det. Det positiva är att det blir en nytändning för alla. De, som spelade mycket förra året, måste visa igen för den nye tränaren och kan inte leva på gamla meriter. De, som inte spelade mycket förra året, får samtidigt en ny chans att visa upp sig. Det finns både positivt och negativt, men det blir nog bra. Det ska bli intressant, säger Bergström. 

ANNONS

Under 2019 var det Milos Milojevic som förde upp Mjällby till allsvenskan, men sedan lämnade han och Marcus Lantz fick huvudansvaret. Därefter blev Christian Järdler huvudtränare inför förra säsongen och sedan tog Anders Torstensson över. I år är det alltså Brännström som är chefstränare i den allsvenska klubben. 

Sponsrat innehåll

Mer fotboll. Vi bjuder på 3 månader.

Se Allsvenskan och Superettan från discovery+ hos Telia. Ord pris 349 kr/mån

Streama nu

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto