POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
4v

Besara tränade med ÖSK - men ser inte ut att återvända: ”Hoppas bli kvar utomlands”

Foto: Bildbyrån

Nahir Besara är kontraktslös efter ett halvår i Saudiarabien.
Under onsdagen tränade han med Örebro SK, men ser inte ut att återvända till klubben.
- Jag älskar att vara här (i Örebro) och så, men jag hoppas bli kvar utomlands. Vi kollar lite överallt och jag är öppen för nya erfarenheter, säger han till NA.

Nahir Besara valde att gå till Al-Feiha FC och Saudiarabien i januari efter att hans kontrakt med Örebro SK hade löpt ut. Besara var med och höll kvar klubben i högstadivisionen med två mål i den sista omgången.

Nu är han dock kontraktslös och under onsdagen tränade han med Örebro på Behrn arena. Det är ännu osäkert var hans nästa steg i karriären blir.

- Jag kollar runt lite, vad som finns och inte. Några förslag har funnits men ingenting som jag har känt varit tillräckligt bra för att ta än. Dyker något bra upp tar jag det, säger Besara till NA.

Däremot lär det inte bli en återkomst till Örebro, åtminstone inte än.

- Alltså, jag vill inte ge några falska förhoppningar. Det känns som att komma hem när man kommer hit, men att signa här, det vet jag inte. Jag älskar att vara här och så, men jag hoppas bli kvar utomlands. Vi kollar lite överallt och jag är öppen för nya erfarenheter, menar Besara.

Besara säger även till tidningen att det är ett alternativ att återvända till Saudiarabien. Tidigare han Örebros manager Axel Kjäll öppnat för att Besara kan återvända till klubben och han har även sagt att han och mittfältaren har kontakt.

Publicerad 2019-07-18 kl 19:09
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå