Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Besaras ilska mot ÖSK efter uteblivna flytten: "Jag känner mig sviken"

Allsvenskan

Nahir Besara var på plats i Qatar, i tron om att en övergång till Al-Khor var klar.
Men enligt mittfältaren svek Örebro sitt löfte, och det blev ingen flytt.
- Som det känns nu påverkar det som hänt nu absolut hur jag ser på framtiden, säger Besara till NA.

Foto: Bildbyrån

Nahir Besara såg ut att vara på väg till den qatariska klubben Al-Khor SC. I dagarna åkte han till Qatar för att läkarundersökas och signera ett kontrakt. Men det blev aldrig någon flytt för Besara, som under fredagen var tillbaka och tränade med Örebro.

Enligt mittfältaren så svek ÖSK sitt löfte till honom.

- Jag sa till ÖSK dagen innan jag flög ner, jag har det på sms, att övergångssumman inte är förhandlingsbar. Jag vill ha ett ja eller ett nej, annars åker jag inte. De sa "ja, åk dit". Alltså trodde jag att det var klart mellan klubbarna, säger Besara till NA.

Besara säger också att han bad om att få ett godkännande av budet på papper och att klubben lovade honom det, men någon bekräftelse kom aldrig. Örebro lämnade senare ett nytt bud som enligt Besara fördubblade kostnaden för Al-Khor.

ANNONS

Den qatariska klubben drog sig ur, och ÖSK-mittfältaren är nu upprörd på klubben.

Ja, det är jag. Jag var väldigt noga med att jag inte ville åka om ÖSK inte var okej med det bud som fanns. Och väldigt tydlig med att det bud som fanns inte var förhandlingsbart. Jag är besviken, och jag känner mig sviken av ÖSK.

Besara menar att han hade kunnat spela säsongen i Qatar, och eventuellt återvända till Örebro i maj. Men efter den uteblivna flytten tvekar mittfältaren, vars kontrakt går ut i årsskiftet, om framtiden.

Jag trivs väldigt bra här, med alla i laget. Som det känns nu påverkar det som hänt nu absolut hur jag ser på framtiden.

 


LÄS OCKSÅ: ÖSK:s svar efter Besaras ilska: "Har förståelse för att han känner sig besviken".

Publicerad 2018-09-14 kl 14:30

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto