Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Beskedet: De har Häcken erbjudit nya kontrakt

Allsvenskan 2021-11-30 kl 17:33

BK Häcken meddelar vilka spelare som erbjudits nya kontrakt inför nästa säsong.
Bland de finns högerbacken Godswill Ekpolo.
- "Will" har varit en av allsvenskans bästa högerbackar egentligen så länge han har varit i klubben, säger Ericsson till GP.

Foto: Bildbyrån.

Det återstår bara en omgång av allsvenskan och likt varje år börjar det florera nyheter kring vilka spelare med utgående kontrakt som lämnar eller som erbjuds nya kontrakt. Nu har status offentliggjorts av BK Häcken, då sportchef Martin Ericsson i en intervju med GP gått igenom vilka spelare som erbjudits nytt kontrakt och vilka som inte fått något erbjudande.

Sedan tidigare står det klart att Rasmus Lindgren, 37, och Joona Toivio, 33, lämnar. Lindgren avslutar fotbollskarriären och Toivio flyttar hem till Finland för spel med HJK Helsingfors.

Av de andra spelarna som har utgående kontrakt har Godswill Ekpolo och Samir Maarouf erbjudits nya kontrakt, samtidigt som klubben för förhandlingar med nigerianska Nasawara United om att köpa loss Franklin Tebo.

ANNONS

Ekpolo, som tidigare ryktats försvinna, tror Ericsson chanserna är goda att han spelar i Häcken nästa säsong med.

- Vi har erbjudit honom ett nytt kontrakt, men det finns inget konkret ja eller nej. Jag tror att det finns goda chanser att han blir kvar, det är känslan. "Will" har varit en av allsvenskans bästa högerbackar egentligen så länge han har varit i klubben, säger Ericsson till GP.

De som inte erbjudits nya kontrakt är Nasiru Mohammed och Yannick Adjoumani. Mohammed, som skrev på ett korttidsavtal i somras, kommer förmodligen fortsätta träna med klubben uppger Ericsson - men att Häcken inte kommer att erbjuda honom något nytt kontrakt.

Besked kring Ture Widestrand kommer att tas längre fram.

Sponsrat innehåll

Mer fotboll. Vi bjuder på 3 månader.

Se Allsvenskan och Superettan från discovery+ hos Telia. Ord pris 349 kr/mån

Streama nu

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto