Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Blåvitt ber om ursäkt till supportrarna: "Varit undermåliga"

Allsvenskan

IFK Göteborg har gett olika besked gällande biljetter i juli i allsvenskan.
Nu bekräftar föreningen att samtliga platser kommer gå till årskortsinnehavare.
- Vi hos IFK Göteborg har inte varit tillräckligt bra i den här situationen, säger klubbdirektören Håkan Mild. 

Foto: Bildbyrån.

IFK Göteborg ställs den 5 juli mot IF Elfsborg hemma på Gamla Ullevi i återstarten i allsvenskan. Då kan 3000 åskådare vara på plats med anledning av att regeringen gett besked om att planen är att så många personer ska kunna vara på plats på arenor då. 

GT rapporterade under onsdagen att 3000 blåvita årskortsinnehavare fått löfte om att vara på plats när publik kan släppas på, men att det sedan skett en ändring och att tio procent av platserna ska gå till partners, något som fått supportrar att reagera. 

Nu går Blåvitt ut, ber om ursäkt och medger att föreningen har gjort fel. Alla 3000 biljetter i juli kommer att gå till årskortsinnehavare. 

ANNONS

"Alla 3 000 änglar - från förste årskortsköparen Jan Strömfors till siste årskortsköparen Johan Ekbrand - kommer att få plats när vi kan släppa in 3 000 åskådare.

Vi har gjort fel. Vi har ändrat förutsättningarna längs vägen. Vi har gett olika besked vid upprepade tillfällen och varit undermåliga i vår kommunikation.

Nu gör vi vad vi kan för att rätta till detta här och nu", skriver Blåvitt på sin hemsida.

Klubbdirektören Håkan Mild kommenterar också ämnet. 

Alla 3 000 änglar kommer att få gå på match när vi får släppa in just 3 000 åskådare på våra läktare. Vi hos IFK Göteborg har inte varit tillräckligt bra i den här situationen. Vi jobbar nu med detta internt för att säkerställa att det inte sker igen, säger Mild.

IFK Göteborg är placerat på tionde plats i allsvenskan. 

Publicerad 2021-06-17 kl 12:46

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto