Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Blåvitt-hjälpen dröjer: ”Seattle vill ha kvar mig”

Sverige (herr)

Gustav Svensson har hela tiden varit tydlig med att han vill hjälpa Blåvitt.
Men nu kan det dröja – Seattle vill förlänga.
- Det känns dumt att kanske flytta nu när vi trivs så bra, säger mittfältaren.

Foto: Bildbyrån

Landslagsmittfältaren Gustav Svensson sitter på ett utgående kontrakt med MLS-laget Seattle och nyligen uttryckte Blåvitts sportchef Mats Gren en förhoppning att få hem honom.

- Vi vill jättegärna ha hem Gustav, det är inget snack om det, sa Gren till GT och hoppades kunna träffa Svensson när han var i Sverige för landskamperna mot Österrike och Turkiet.

Men det blev ingen träff för Mats Gren, och det kan sluta med att Gustav Svensson stannar i USA.

- Vi har sagt att vi får skjuta på mötet eftersom jag inte vet hur planerna ser ut framöver. Seattle vill ha kvar mig och vi får se hur den förhandlingen går först innan jag ger några besked till Mats eller någon annan, säger Svensson.

ANNONS

- Jag trivs jättebra med fotbollen och allt runtomkring och familjen trivs jättebra. Det känns dumt att kanske flytta nu när vi trivs så bra och om förhandlingen går bra.

Om det blir förlängning med Seattle – är det ett eller flera år?
- För min del är det ett år som gäller. Jag och familjen har varit ute ett år i Kina och två i USA och det är lång tid att vara borta så länge från Sverige.

Gustav Svensson tydlig med att han vill hem och hjälpa klubben och han är alltid på besök på Kamratgården när han är på besök i Göteborg och har kontakt med klubben.

- Det är samma som jag alltid tänkt: Jag vill komma hem och hjälpa Blåvitt att komma på rätt köl. Det är en ganska spännande satsning de gör. De behöver lite hjälp och jag vill hjälpa dem. Sen får vi se om det blir i år eller nästa.

Publicerad 2018-09-07 kl 17:05

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto