Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Blåvitt öppnar för fler förstärkningar: "Finns ett antal alternativ"

Allsvenskan

IFK Göteborg förstärkte med mittfältaren Nzuzi Toko under torsdagen.
Är Toko klubbens sista nyförvärv? Inte nödvändigtvis.
- Om det blir en eller två till beror på, säger klubbdirektören Max Marksson till GP.

Foto: Bildbyrån.

Blåvitt har rustat inför kommande säsongen med att värva in målvakten Giannis Anestis, mittfältarna Junes Barny, Sebastian Eriksson och Nzuzi Toko. Toko blev klar för klubben under torsdagen, men om han är Blåvitts sista nyförvärv är ännu inte hugget i sten. Klubbdirektören Max Markusson berättar för GP att det fortfarande finns möjlighet att klubben kan komma att förstärka ytterligare.

- Det är ett par veckor kvar innan fönstret stänger och alternativen blir färre. Men det finns ett antal alternativ. Samtidigt kommer vi bara värva om vi känner oss komfortabla, säger han till GP.

- Vi har sagt att vi siktar på någonstans mellan en och tre spelare till i det här fönstret. Toko är en. Sedan om det blir en eller två till beror på. Vi har en värvningsbudget att förhålla oss till.

ANNONS

Däremot kommer inte klubben att göra några panikköp. De spelarna som Blåvitt eventuellt kommer att förstärka med ska det finnas en grundlig utvärdering på.

- Den budget som vi har lagt innehåller medel för värvningar, men inte för många, det har vi varit tydliga med. De vi värvar ska vara noga scoutade och tillföra något vi saknar. Toko är en spelartyp som vi har letat efter. Vi känner att vi har haft en strategi under hela vintern som vi har följt och att vi har gjort det bra. Vi har inte rusat iväg och panikvärvat utan mer kunnat definiera vilka typer av spelare vi behöver.

Publicerad 2019-03-15 kl 20:48
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto