Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Blåvitts besked: Ohlsson borta i flera månader

Allsvenskan

Sebastian Ohlsson skadade sig mot Hammarby.
Nu står det klart att han blir borta i runt tre månader, bekräftar Blåvitt. 
- Det är klart att det är ett tungt besked, säger klubbens fyrioterapeut, Fredrik Larsson på klubbens hemsida. 

Foto: MICHAEL ERICHSEN/Bildbyrån.

Det var i söndagens match mot Hammarby som olyckan var framme för Sebastian Ohlsson. Direkt i inledningen åkte Ohlsson på en smäll och därefter satte han sig flera gånger ned i den första halvleken, innan han utgick.

Efter matchen har skadan undersökts och nu kommer alltså domen från Blåvitt. Sebastian Ohlsson blir borta från spel i ungefär tre månaders tid. 

- Det är klart att det är ett tungt besked, men samtidigt är Sebastian motiverad och inställd på att när det är dags för full fotbollsträning igen så är han redo att bidra till laget. Han vet vad som krävs och vi finns här vid hans sida för att optimera hans återuppbyggnad. Förväntad frånvarotid är cirka tre månader, beroende på hur rehabiliteringen fortskrider, säger Fredrik Larsson, fysioterapeut, på klubbens hemsida. 

Annons

Skadedomen är ett rejält bakslag för IFK Göteborg, som alltjämt är i ett stort poängbehov för att skapa sig andrum runt det negativa kvalstrecket. Ohlsson har under säsongen imponerat och leder den interna skytteligan, med sina fyra fullträffar. 

Publicerad 2023-05-24 kl 14:55

"JUST NU: Allsvenskan” - din dagliga nyhetspodd om Allsvenskan

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto